ALKMAAR - Vrouwenvoetbalclub VV Alkmaar, uitkomend in de Eredivisie voor Vrouwen, organiseert tegen het einde van de zomervakantie een VV Alkmaar Soccer Camp voor meiden van 6 tot en met 16 jaar. Het Soccer Camp is van 28 tot en met 30 augustus op het sportcomplex van VV Alkmaar aan de Robonsbosweg 10. Alle trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de VV Alkmaar Soccer Camps en vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens het VV Alkmaar Soccer Camp. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen VV Alkmaar Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via www.vvalkmaar.nl/soccercamps.

Skill Games
Als nieuw onderdeel van het VV Alkmaar Soccer Camps-programma introduceert VV Alkmaar de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het VV Alkmaar Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het VV Alkmaar Soccer Camp speelsters van het eerste elftal van VV Alkmaar op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er gelegenheid om op de foto te gaan met de speelsters.