ALKMAAR - Alkmaar Sport organiseert weer een geweldig sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 22 juli kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in de sporthal van Sportcomplex Hoornse Vaart. Tijdens de dreumesinstuif kunnen alle dreumesen meedoen aan leuke spelletjes en zich uitleven op de luchtkussens. Groep 1 start om 09.30 uur en eindigt om 10.30 uur. Groep 2 start om 11.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Reserveer een ticket via www.alkmaaractief.nl

Dreumessport
Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit een uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer.

Kosten
De kosten bedragen € 4,- per kind. Baby's tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind mag er maximaal één begeleider mee naar binnen. Deze heeft gratis toegang. Dit geldt ook voor broertjes/zusjes onder de 1 jaar. Het is ook mogelijk om te betalen met het tegoed op je AlkmaarPas. Neem dan even contact op via r.siebring@alkmaarsport.nl en geef aan om welke instuif het gaat.

Inschrijven via www.alkmaaractief.nl