ALKMAAR - Voorzitter Michel Kuijpers van voetbalvereniging Alkmaarsche Boys is afgelopen weekend benoemd tot Lid van Verdiensten van de Alkmaarse club. Kuijpers (38) nam al op jonge leeftijd de voorzittershamer over na het plotselinge overlijden van de toenmalige voorzitter Gerard de Vriend.

Kuijpers kreeg de bijbehorende onderscheiding afgelopen zaterdag opgespeld door de secretaris Annamaria Lopez-Brea. Dit gebeurde in de kantine tijdens de jaarlijkse feestavond voor de medewerkers.

Op de website van Alkmaarsche Boys wordt Kuijpers geroemd voor zijn betekenis voor de club:
Na een periode als bestuurslid te hebben gediend heeft Michel in februari 2010 de voorzittershamer overgenomen van de plotseling overleden Gerard de Vriend. Sinds die tijd is Michel het boegbeeld geweest van de Alkmaarsche Boys waarin hij ontelbare uren heeft besteed aan de club en namens de club in de verschillende overleggen over de toekomst van het Alkmaarse voetbal. Iedereen die Michel kent weet dat hij zich met hart en ziel in heeft gezet in de afgelopen jaren en hopelijk blijft hij dat nog jaren doen.