ALKMAAR - Naast de officiële heropening van het hoofdveld vond er zondagmiddag nog een heugelijk moment plaats op het complex van Alkmaarsche Boys. Vanwege zijn jarenlange inzet voor de vereniging Alkmaarsche Boys ontving Michel Kuijpers de zilveren waarderingspeld van de KNVB.


Kuijpers die zelf het lint mocht doorknippen om het hernieuwde A-veld te openen werd door voorzitter Martin Mantz en een ambassadeur van de KNVB verrast. Kuijpers die in november 2021 de voorzittershamer overdroeg aan Mantz werd geroemd om zijn grote verdiensten voor de club. Niet alleen als bestuurder, maar tevens als vrijwilliger. Ook sinds zijn vertrek uit het bestuur is Kuijpers nog steeds op meerdere fronten actief voor zijn club. De KNVB heeft daarom gemeend Kuijpers te onderscheiden met de Zilveren Speld.

Het kleinood werd hem opgespeld door vice-voorzitter Bert de Boer van Alkmaarsche Boys en is een meer dan terechte erkenning voor een echte clubman.

Na de huldiging wist Alkmaarsche Boys met 3-1 te zegevieren over VV Berkhout en staat zodoende op een derde plaats in de 4e Klasse B.

Meer foto's van de huldiging en de wedstrijd zijn hier te bekijken.