EGMOND-BINNEN - Op zaterdag 14 december organiseert Le Champion de 40e editie van de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen. Er kan gekozen worden uit afstanden van 7,6 en 16,8 km. De Midwinterduinloop is een ideale voorbereiding op de NN Egmond Halve Marathon of kwart marathon. Het parcours loopt door het prachtige Noordhollands Duinreservaat, het bos en over een deel van het parcours van de NN Egmond Halve Marathon.

Inschrijven Inschrijven is mogelijk bij RunX in Haarlem en Zaandam en bij Runnersworld in Alkmaar. Er kan niet online worden ingeschreven. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk vanaf 9.30 uur in Sporthal de Schulp, Visweg 45, Egmond-Binnen. De inschrijving bedraagt € 6,-, inclusief duinkaart. Er kan contant of met pin betaald worden. De winnaars per afstand bij zowel de mannen als de vrouwen komen in aanmerking voor prijzen, beschikbaar gesteld door RunX Zaandam. De start van beide afstanden is om 11.00 uur en ligt op 650 meter vanaf Sporthal De Schulp.

Bereikbaarheid Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt er aangeraden om, indien mogelijk, op de fiets te komen. Auto’s worden begeleid naar de parkeerplaats van PWN en Gasterij Nieuw Westert aan de Oude Schulpweg, of naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Vervolgens is het ongeveer 15 minuten lopen naar de sporthal. Hier is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl/evenementen of neem contact op via trimloopcommissie@lechampion.nl.