ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. Het animatieteam van Alkmaar Sport pakt uit met gratis animatie op de dinsdag- en zaterdagmiddag. Op zaterdag 21 december wordt het zwembad tijdens het discozwemmen omgetoverd tot een kerstparadijs. Daarnaast komt op tweede kerstdag de kerstman op bezoek en ligt er elke dag een 16-meterlange stormbaan in het 50-meterbad. Op kerstavond en tweede kerstdag is het Alkmaarse bad geopend.


Gratis animatie
Het animatieteam pakt uit deze kerstvakantie. Het team heeft op dinsdag- en zaterdagmiddag gratis animatie in petto, van limbodansen en bungeejumpen tot levend bingo of spelen met de onderwaterscooters. In de kerstvakantie ligt er iedere dag een opblaasbare stormbaan in het 50-meterbad. Voor kinderen zonder zwemdiploma ligt het vrolijkgekleurde Experience Center in het Instructiebad.

Kerstman op bezoek
Op donderdag 26 december komt de kerstman op bezoek in het zwembad. De kerstman komt gezellig spelen en heeft voor de allerkleinsten zelfs een speciale verrassing! Op zaterdag 21 december staat er discozwemmen op het programma en wordt het zwembad omgetoverd tot een paradijs vol kerstbomen, kerstballen, kerstmannen en sneeuw. Je raadt het misschien al. Het thema is kerst!

Zwembad Hoornse Vaart is op kerstavond en tweede kerstdag geopend. Voor mensen die de oliebollen en kerstdiners er af willen sporten, organiseert Alkmaar sport een uitgebreid aquafitnessprogramma. Kijk voor de aangepaste openingstijden en een overzicht van de aquafitnesslessen op www.hoornsevaart.nl/kerstvakantie.