ALKMAAR - Zondag 26 februari zal de eerste training van voetbalschool Matchfit plaatsvinden op de velden van AFC’34 in Alkmaar. De eerste keer is het een gratis proeftraining waar iedereen die geïnteresseerd is kan kijken of het wat voor hem of haar is. Het doel van de trainingen is om elke speler of speelster de kans te bieden alles uit hun ontwikkeling te halen.

Tijdens de reguliere teamtrainingen bij voetbalclubs is vaak weinig aandacht voor het individu en de techniek. Hier ligt de focus dan ook op bij de trainingen van de voetbalschool. De trainingen worden georganiseerd door Jurgen Metselaar en Amy Visser. Jurgen heeft trainingservaring opgedaan bij onder andere Ajax, SVW’27 en ProCamp. Amy is speelster van Telstar Vrouwen 1, actief in de Eredivisie Vrouwen, en heeft daardoor veel ervaring met trainingen op hoog niveau. Samen zullen zij ervoor zorgen dat ieder individu tot zijn recht komt en kan werken aan zijn of haar verbeterpunten. De trainingen zijn voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 16 jaar, ongeacht welke voetbalclub je zit.

Voor meer informatie of om aan te melden neem een kijkje op de site www.matchfit.nl of stuur een mailtje naar info@matchfit.nl.