ALKMAAR – Op zondag 19 januari vindt de gratis proeftraining van Voetbalschool Matchfit plaats. Deze training is in Sportzaal Oudorp van 12:30 tot 13:30, net zoals de gehele cursus. Alle jongens en meiden, ook als je niet op voetbal zit, tussen de 6 en 16 jaar zijn van harte welkom.

Tijdens de proeftraining en de zaalcursus draait het om het verbeteren van je techniek als voetballer. De zaal is een snelle en uitdagende ondergrond, die bij uitstek geschikt is om te werken aan je technische vaardigheden. Ook komen verschillende bewegingsvormen en 1-tegen-1-wedstrijdjes veel aan bod. Om de spelers en speelsters extra uit te dagen werken wij met verschillende balsoorten. Hiervoor worden bijvoorbeeld miniballen en tennisballen gebruikt om zoveel mogelijk te leren. Hierbij werken de spelers en speelsters aan hun techniek en aanpassingsvermogen, zodat zij in staat zijn in verschillende situaties goed te presteren. Naast de ontwikkeling van het individu staat plezier maken natuurlijk voorop.

Wil je graag een keertje meedoen om te kijken of het wat voor je is? Aanmelden voor de gratis proeftraining kan door een mailtje te sturen naar info@matchfit.nl met je naam en club en team. Voor meer informatie en voor het aanmelden voor de gehele cursus zie de website www.matchfit.nl.

Wat: Gratis proeftraining in de zaal
Wanneer:
Zondag 19 januari, 12:30-13:30
Waar:
Sportzaal Oudorp, Amstelstraat 1 te Alkmaar