Op de laatste dag van het zwemseizoen begroeten zowel Het Baafje als De Bever de 50 duizendste bezoeker. Hiermee sluiten de buitenbaden een heel goed seizoen af. De laatste keer dat dit gevierd kon worden was in 2009. Het seizoen kende een heel mooi voorseizoen en een hele mooie nazomer.

Het Baafje

In zwembad Het Baafje was de 9 jarige Ralph Muurlink uit Alkmaar de gelukkige. Samen met zijn vriend Jonas en de moeder van Ralph kwam hij naar het buitenbad. Uit handen van wethouder Rob Obdam ontving hij een gezinsabonnement voor volgend jaar, een handdoek, een bos bloemen en zowel Ralph als Jonas ontvingen een mooi T-shirt van Het Baafje. Beide jongens waren hier erg blij mee en zouden het morgen gelijk aantrekken naar school. Wethouder Rob Opdam was enthousiast over het feit dat Sport Servicepunt Langedijk heel flexibel is met de openingstijden. Hij vindt het fantastisch dat SSL het zwembad anderhalve week langer open houdt met dit mooie weer waardoor vele bezoekers nog kunnen genieten van het prachtige bad. “Voorheen was dat veel moeilijker”. De bezoekers zijn ook erg blij met deze extra openingstijden. Het is een soort cadeautje!

De Bever

In zwembad De Bever was de 7 jarige Julia Schut de gelukkige. Julia kwam samen met haar vader naar de Bever toe. Julia woont in Alkmaar en komt vaak naar het mooie buitenbad uit Sint Pancras. Julia ontving uit handen van de bedrijfsleidster van De Bever, Petra Kaan, een gezinsabonnement, een bosbloemen en een prachtig T-shirt van De Bever.Topdag

Afgelopen woensdag was de topdag van het jaar! In de Bever waren maar liefst 1.800 bezoekers en in Het Baafje waren dat er zelfs 2.350. Het is uniek te noemen dat het beste dag van het jaar eigenlijk na het seizoen plaatsvind. SSL is daarom ook erg blij met deze prachtige nazomerdagen.