ALKMAAR - De vierde dag van het Victorie Open bij LTC De Zes Wielen is net als de voorgaande dagen voorspoedig verlopen. Onder rustige weersomstandigheden kon het programma weer geheel volgens schema worden afgewerkt. Vandaag, woensdag, staan er vanaf 16.00 uur opnieuw 27 wedstrijden op het programma en komt het toernooi halverwege.


Dinsdag stond de eerste wedstrijd in het HE3 op het programma en dat werd een spannende want Ralph Knol had drie sets en iets meer dan twee uur nodig om Stef van Straalen te verslaan (2-6, 6-3, 6-4). In de HE4 wist Yannick Klaver zich te plaatsen voor de volgende ronde door Jordi Uleman met duidelijke cijfers te verslaan (6-1, 6-3).

In de HD4 stonden er twee wedstrijden op het programma. Jacco Huisman en Niels Weber bleken niet opgewassen tegen Louis Asalobi en Djulyan van der Mee (6-2, 6-4). Ook Casper Kroon en Robin van Riel bereikten de volgende ronde aangezien tegenstanders Vincent Gerbrands en Jeroen Tesselaar helaas na één set (6-1) moesten opgeven.

In de door de toernooi-organisatie uitgeroepen "Battle of The Day" wisten Barry Koppes en Max Admiraal in de HD5 in drie sets te winnen van het als eerste geplaatste duo Tim Borst/Mike Zuurbier (3-6, 6-0, 6-4). Tegelijkertijd trok de partij op baan 1 in het GD5 tussen Jesse Kroon en Francis Folkers tegen Joost Huese en Lisette Untied ook veel publieke belangstelling. Het eerstgenoemde koppel wist met 6-3, 6-4 te zegevieren. In de HE8 zorgden Bram Beers en David Slot voor de langste wedstrijd van de dag. Slot won na iets meer dan 2,5 uur op de baan met 7-6, 7-6.

Kijk voor alle uitslagen en het programma van vandaag op Toernooi.nl. Check ook eens de socials van Victorie Open voor de laatste nieuwtjes en foto's.

Vandaag gaat het toernooi dus om 16.00 uur verder met de nodige spannende wedstrijden op het programma. Er is vanaf 18.00 uur wederom een overheerlijke daghap (steak) en de weersomstandigheden lijken prima om voor een ieder voor vermaak en sportiviteit te zorgen.


Foto's: DP Sportfotografie