ALKMAAR - Ook op de derde dag van het Theo Schilder Victorie Open viel er weer genoeg te genieten. Zowel van het zonovergoten weer als van enkele zinderende partijen die er op maandagavond gespeeld werden. De organisatie heeft deze avond al omgedoopt tot "Thriller Monday" en dat kwam uit met diverse spectaculaire driesetters waardoor er tot in de nacht gespeeld werd.

De 'thriller' die het meest in het oog sprong en ook behoorlijk wat publiek trok was in het herendubbel 5 waar Rens Langedijk en Raoul van der Wel het opnamen tegen het als tweede geplaatste duo Jasper en Maarten Lensen. Nadat laatstgenoemd koppel de eerste set in de tiebreak wist te winnen lieten zij de tweede set voorlopig lopen. Een enerverende derde set bracht vervolgens de winst naar Langedijk/Van der Wel (6-7, 6-0, 7-5).

Buiten de baan lieten spelers en bezoekers zich eens goed onder handen nemen door Josette Jimmink van Bewussst die op locatie de spieren masseerde. Daarnaast was de daghap (patat met stoofvlees) weer overheerlijk en deden bezoekers zich te goed aan voldoende drankjes wat noodzakelijk bleek met de tropische temperaturen. Met dat zomerse gevoel staat er hedenavond Surinaamse bami met kip op het menu, en is er vanaf 16.00 uur weer een gevarieerd programma.

Dat er ook dan weer gedronken moet worden is een feit en mede daarom heeft de commissie deze avond omgedoopt tot "Thirsty Tuesday". Daarnaast heeft men er voor gekozen om de partij tussen Thijs van den Oord/Rik Wijnker tegen Jurgen Nieuwpoort/Stephan Plezier (HD5) uit te roepen tot "Match of the Day", doch kan men uiteraard ook genieten van nog meer dan 20 wedstrijden die op het programma staan.

Kijk hier voor het complete wedstrijdprogramma van vanavond.
Kijk hier voor meer info en foto's van Victorie Open 2018.