ALKMAAR - De zesde dag van het Theo Schilder Victorie Open Alkmaar was de warmste tot nog toe. Ondanks de zeer tropische omstandigheden verliep echter ook deze dag weer goed al werden de driesetters ingekort door middel van een "super tie-break". Ook vandaag (vrijdag) belooft het weer zeer warm te worden, maar is ook de dag waar doorgaans het meest naar uitgekeken wordt met als hoogtepunt de jaarlijkse feestavond.

Wie gisteren op het het complex van LTC De Zes Wielen was had weer genoeg om van te genieten. Er stonden liefst dertig wedstrijden op het programma en daar zaten weer een aantal zeer spannende tussen. Het kostte menige zweetdruppels, maar uiteindelijk werd het complete programma afgewerkt. Kijk hier voor alle uitslagen van donderdag.

Vandaag beginnen de eerste wedstrijden pas om 17.00 uur, maar de ware liefhebber kan al om 14.00 uur terecht voor een clinic van voormalig tennisprof Sjeng Schalken. Hierna volgt de jaarlijkse sponsoravond met de barbecue en een interactieve lezing van tenniscoach Tjerk Bogstra en als klap op de vuurpijl volgt de feestavond met DJ Gambardella en Tim en Rick Douwsma. Het zal voor de commissie in ieder geval niet meevallen om de spetterende feestavond van een jaar eerder te evenaren, maar dat streven is er natuurlijk wel en er zullen ongetwijfeld nog enkele verrassingen volgen om er een waar spektakel van te maken.

Kijk hier voor het wedstrijdprogramma van vandaag.
Kijk hier voor foto's en veel meer info over het Victorie Open 2018.