ALKMAAR - Vijf van de negen dagen zitten er inmiddels op bij het Theo Schilder Victorie Open en dat betekent dat men over de helft is. Tijdens de wedstrijden op woensdag werd er wederom onder tropische omstandigheden gespeeld, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Die pret was er nog meer in de avonduren tijdens het oergezellige "Swingo", met begeleiding van singer/songwriter Paula Leek.

Ook tijdens de vijfde dag van het Victorie Open was het devies: drinken, drinken en nog eens drinken. En daar hield een ieder zich aan. Tijdens de wedstrijden waren de liters water niet aan te slepen en ook de vloeibare versnaperingen na de wedstrijden en tijdens de avond-entertainment vonden gretig aftrek. Wederom werden er enkele thrillers gespeeld op de banen van LTC De Zes Wielen. Met name in het herendubbelspel (HD3, 5 en7) waren er enkele zeer spannende driesetters. Meest in het oog springend was de overwinning van het gelegenheidsduo Pascal Kabalt en René Nannes op de als eerste geplaatste Michael Breen en Mitchell Missot (2-6, 6-4, 6-2). In de HD5 maakten ook Casper Kroon en Mike Spaans er een spannende pot van. Zij wonnen eveneens in drie sets van Steven Breuker en Etienne Woestenburg (4-6, 7-5, 6-3).
Kijk hier voor alle uitslagen van woensdag.

Deze donderdag kent helemaal een bomvol programma met maar liefst 30 wedstrijden. De gisteren zo sterk acterende Kabalt en Nannes komen hierbij opnieuw in actie met nu Stefan de Haan en Danny van der Weg als tegenstanders. Maar er staan nog veel meer mooie partijen op het programma dat om 16.00 uur begint. In de GD5 kijken wij bijvoorbeeld uit naar het duel tussen Simon Ruiter en Nienke Beutick tegen Jasper Lensen en Frances Louwaard. In dezelfde categorie komen vervolgens ook Thijs van den Oord en Anouk Douma nog uit tegen Wilke Oude Leushuis en Dorien Mosselman. Verder staat vanavond in het HE4 de kraker tussen Robert van der Velde en Mario Davelaar op het programma.
Kijk hier voor het volledige wedstrijdschema van vandaag.

Na een gezellige "Swingo-avond" op de woensdag waarbij de muzikale omlijsting van Paula Leek weer als bijzonder prettig werd ervaren klinken er vanavond relaxte Spaanse tunes en bestaat het dagmenu uit overheerlijke gamba's van Peter Tuyp. Aangezien drinken met de huidige temperaturen pure noodzaak is gaan de Corona-buckets in de aanbieding deze avond met vier stuks voor €10,-.

Kijk voor foto's en meer info op de Facebookpagina van Victorie Open Alkmaar.