ALKMAAR - De tropische omstandigheden hebben deze week nog geen enkele negatieve invloed gehad op het Theo Schilder Victorie Open. Integendeel, ondanks de warmte staan vele spelers met veel plezier op de tennisbanen en ook rondom het sportieve gebeuren is er genoeg vertier. Zo ook gisteren op de vierde dag van het Victorie Open.

De wedstrijd die vooraf was aangekondigd als "Match of the Day" verdiende dat predikaat dan ook dubbel en dwars. In de avonduren was de partij in het HD5 tussen Thijs van den Oord/Rik Wijnker tegen Jurgen Nieuwpoort/Stephan Plezier er eentje die van het begin tot het eind vol met spanning zat. In een enerverende driesetter won het duo Nieuwpoort/Plezier uiteindelijk met 6-2, 5-7, 6-4. Ook bij de 25 andere wedstrijden die deze dinsdag op het programma stonden was er genoeg te beleven en de verwachtingen voor vandaag (woensdag) zijn ook weer hooggespannen.

Op de dag dat de week door midden wordt gezaagd staan er namelijk eveneens 26 wedstrijden op het programma. Om er enkele tussen uit te pikken spelen om 17.30 uur Mischa Wijnker en Melle Smit tegen elkaar in de HE4. Om 18.00 uur is er de confrontatie in het GD5 tussen Jurgen Nieuwpoort/Tamara Hoogland tegen Reinout van Dijk/Beatriz Vonk. Ook in de DD3 en HD3 staan er twee boeiende duels op het programma. Rond 19.30 uur nemen de als eerste geplaatste Jose Kocken/Caroline Terstal het op tegen Lous Oudejans en Carly Sieval en om 20.30 uur zullen wij het duel tussen Pascal Kabalt/René Nannes tegen Michael breen/Mitchell Missot nauwlettend volgen.
Kijk hier voor het volledige wedstrijdprogramma.

Na de overheerlijke Surinaamse bami van dinsdag wordt hedenavond de daghap verzorgd door Castel met een zalige steak. De entertainment komt van de adembenemende Paula Leek vanachter haar vleugel en vanaf 22.00 uur start een van de jaarlijkse hoogtepunten, de "Swingo". Deze bingovariant met muziekvragen zorgt jaarlijks voor veel hilariteit en belooft ook nu weer geweldig te worden. Genoeg ingrediënten aanwezig om de woensdagavond op het gezellige complex van LTC De Zes Wielen door te brengen.

Kijk hier voor foto's en meer info over het Theo Schilder Victorie Open 2018