ALKMAAR - De kinderen uit Koedijk en Daalmeer kunnen deze meivakantie meedoen aan leuke gratis sportactiviteiten in hun eigen wijk. Op zaterdag 1 mei organiseert SV Koedijk in samenwerking met de sportregisseur van Alkmaar Sport een sport en speldag voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Op donderdag 29 april en dinsdag 4 mei kunnen kinderen van 8 t/m 14 jaar meedoen aan een sportmiddag met sportclinics bij Sportpark Groene Voet, waarbij de sportregisseur samenwerkt met CSV Celeritas, SI Tom v/d Kolk en TPC Daalmeer.

Sport en speldag SV Koedijk
Zaterdag 1 mei kan je meedoen aan een leuke sport- en speldag op het sportcomplex van SV Koedijk aan de Saskerstraat. Kinderen van 8-10 jaar sporten van 10.00 tot 12.00 uur, en van 13.00-15.00 uur zijn de kinderen van 11 en 12 jaar aan de beurt. Deelname is gratis maar aanmelden is wel nodig, dit kan via www.alkmaarsport.nl/sportenspel.

Sportmiddag Groene Voet
Op donderdag 29 april en dinsdag 4 mei kunnen kinderen van 8-14 jaar meedoen aan een leuke sportmiddag bij Sportpark Groene Voet aan het Klaas Bootpad. Deze middag van 14.00-16.00 uur volg je clinics judo, show dans, padel, korfbal en karate. Deelname is gratis maar aanmelden is wel nodig, dit kan via www.alkmaarsport.nl/groenevoet.

De activiteiten vinden buiten plaats en ouders mogen niet blijven kijken. Kinderen die met het tegoed op hun AlkmaarPas willen betalen kunnen contact opnemen met sportregisseur Yuri via y.cornelisse@alkmaarsport.nl.