ALKMAAR - Er is tijdens de voorjaarsvakantie weer genoeg te beleven in het zwembad van de Hoornse Vaart. Zo ligt er in de middag een 16-meter lange Dubbele Dolfijn Run in het 50-meterbad, is er een Experience Centre voor kinderen zonder diploma en is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie! Daarnaast is het mogelijk om een combikaart te kopen voor het zwembad van de Hoornse Vaart en voor de ijsbaan van De Meent Bauerfeind.

Gratis animatie
Het animatieteam heeft leuke activiteiten op het programma staan. Op zaterdagmiddag 16 februari wordt er een glijbaanrace georganiseerd, op woensdagmiddag 20 februari kunnen de kinderen levend bingo spelen in het water en tot slot staat er op zaterdagmiddag 23 februari een stoelendans op de planning. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier!

Combikaarten
Het is tijdens de voorjaarsvakantie mogelijk om een combikaart te kopen. Met de combikaart heb je toegang tot het zwembad van de Hoornse Vaart en tot de ijsbaan van De Meent Bauerfeind. De ideale combinatie voor een heerlijk dagje uit! De combikaart bedraagt €6,50,- voor de jeugd en €9,- voor volwassenen.