OUDORP - Vanaf zaterdag 15 juni, is het bij TV Oudorp weer een drukte van jewelste: Het Oudorp Open. Een van de gezelligste open tennistoernooien in de regio. Dit jaar heeft de organisatie extra zijn best gedaan om er voor deelnemers en supporters een gezellige en sportieve week van te maken.

375 deelnemers zullen tijdens het toernooi over 9 dagen gaan bepalen wie zich de winnaars mogen noemen. Dit jaar zal er meer in poule systeem worden gespeeld. “Spelers zijn zo verzekerd van meer wedstrijden, verdeeld over de week. En meer mensen op het park, zorgt voor meer gezelligheid.”, zegt organisator Kayleigh van Zeist.

Dit jaar is het thema “Welcome tot the Jungle”. De prachtig vernieuwde kantine zal worden omgetoverd met allerlei attributen in dit thema. Na het succes van vorig jaar is er, aan het einde van de week, een loterij met geweldig mooie prijzen beschikbaar gesteld door de sponsoren.

Opnieuw is er een samenwerking met Eiland de Wild Keukens. De geslaagde eerste editie heeft dus een vervolg gekregen. Ook vele andere sponsors dragen bij aan het slagen van dit toernooi. “En zolang het droog blijft, zal het zeker een succes worden.”, vervolgt Kayleigh.

Ook de altijd gezellige feestavond op vrijdag 21 juni is in het thema van de "Jungle Safari". Behalve de feestavond zijn er tijdens de wedstrijddagen ook leuke activiteiten. Maandag is er een Keezbord toernooi, dinsdag een altijd leuke Pubquiz en zaterdag de Swingo. Opgeven kan op de dag zelf in de kantine.

Natuurlijk wordt er ook voor de innerlijke mens gezorgd. De hele week zijn er lekkere broodjes en woensdag is er een Wild BBQ en donderdag staat de overheerlijke Zebra Burger op het menu.

Maar alles draait natuurlijk vooral om tennis met bijna 400 deelnemers in alle speelsterktes. Zaterdag 15 juni starten de eerste wedstrijden om 11.00 uur. De doordeweekse dagen zijn de eerste wedstrijden om 17.00 uur en in het finale weekend kan men alle toppers aanmoedigen vanaf 9.30 uur.

Benieuwd naar Oudorp Open? Kom tussen 15 en 23 juni een kijkje nemen bij TV Oudorp.

Meer info op tvoudorp.nl en uiteraard is men ook volop actief op social media als Facebook en Instagram