DEN HELDER - Traditiegetrouw rijdt de Alkmaarse wielrenvereniging op tweede paasdag haar clubkampioenschap. Op het parcours van de HRTC DOK in Den Helder wordt dan weer bekeken wie er over de rapste benen beschikt. Samen met de Helderse club verwacht men weer een spannende wedstrijd, zeker als er wind staat.


Bekijken we de startlijst dan zien we ook renners van de Hoornse wielerclub HRCT Hoorn staan, ook West Frisia ontbreekt niet, evenals de WV Noord-Holland.

Namen die opvallen zijn die van Arne Reenders, de laatste tijd goed op dreef en Lucas Groot van de ECW ©formatie, die afgelopen weekend nog actief was in de loodzware Omloop van Schoonderlogt. Van Heldenaar Robin Bregtman wordt eveneens het nodige aanvalswerk verwacht.

Bij de sportklasse zien “thuisrijder” Erwin de Vos uitkomende voor de Alkmaarse club, die erop gebrand zal zijn een puike wedstrijd neer te zetten. De masters rijden eveneens hun kampioenschap en daar zien we ook een aantal sterke renners aan de start staan, zoals Frank Biersteker, kort geleden derde op het Zaans Kampioenschap bij DTS.

de start is om 12:00 uur en rond de klok van 15:00 uur weten we wie de bloemen ophoog mag steken.

Renners kunnen t/m a.s. zaterdag zich nog aanmelden via de KNWU kalender of even een berichtje sturen naar de organisatie van deze wedstrijd.