OUDORP - Als enige vereniging in de regio heeft TV Oudorp een zeer aantrekkelijke kortingsregeling voor tennisles voor de kinderen. Jeugdleden kunnen het eerste jaar 40% korting krijgen op de tennisles en het tweede jaar 25%. Met deze subsidie wil de vereniging jonge tennissers stimuleren.

Tennisschool Redotennis is met 3 tennisleraren actief bij TV Oudorp en heeft jarenlange ervaring met het trainen van jonge tennisleden. Het gaat allemaal op een speelse manier waarbij het vooral gaat om plezier in het tennis.

Er is een actieve Jeugdcommissie bestaande uit enthousiaste ouders en jeugdleden. Belangrijke spil daarin is het Smash It team. Een team van oudere jeugdleden die als verlengstuk van de Jeugdcommissie tal van activiteiten voor de jonge leden organiseert.

Er wordt heel veel gedaan en er zijn nog meer plannen. Uitwisselingsprogramma’s met andere verenigingen, schooltennis, ouder-kind toernooien en nog veel meer.Met de oprichting van een Club van 100 wil TV Oudorp ook de benodigde financiële middelen ophalen om deze plannen te realiseren.

TV Oudorp heeft 120 jeugdleden. Er is dus altijd een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen. Je kunt beginnen met tennissen vanaf ca. 5 jaar oud.

Kijk voor meer info op www.tvoudorp.nl