ALKMAAR - De afgelopen maanden heeft het bestuur van TPC Daalmeer wederom gekeken naar de ontwikkeling van de vereniging. Na de succesvolle introductie van Padel in 2016 en het opzetten van de rolstoeltennisafdeling in 2018, is het nu de beurt aan de tennistak van de vereniging. Om ook hier een volgende stap te maken is er besloten om per 1 april in zee te gaan met Baars Tennisschool. Een jonge dynamische tennisschool die volgens voorzitter Eric de Lange erg goed bij TPC Daalmeer past. Met de introductie van de nieuwe tennisschool zetten we het komend jaar tennis weer op de voorgrond en gaan we door op het groeipad waarop we zitten.

Baars tennisschool komt uit de regio en is zeer betrokken, iets wat we nu al ervaren. Gelijk met de introductie stappen we i.s.m. Baars tennisschool over op het alles in 1 pakket voor de jeugd. Hierbij wordt de jeugd lid en doet automatisch mee aan alle onderdelen zoals competitie, lessen en als extra het racketuurtje. Doordat jeugdleden dit tweede speelmoment krijgen aangeboden, is tennis daarmee een volwaardige sport. Dit is niet standaard bij tennisverenigingen en we denken met dit programma nog aantrekkelijker te worden voor de jeugd.

Verder zitten we samen met Baars boordevol ideeën om het tennis nog meer op de kaart te zetten in Alkmaar Noord. Eén van de initiatieven is het organiseren van een heus jeugd tenniskamp op het park van TPC Daalmeer. Dit zal gehouden worden van 29 april tot en met 2 mei en is voor alle tennisjeugd toegankelijk.

TPC Daalmeer is de afgelopen jaren hard gegroeid maar volgens Eric de Lange is er nog voldoende ruimte om door te groeien. Een doelstelling die met Baars Tennisschool zeker gehaald gaat worden. TPC Daalmeer is met alle duurzame en sportieve initiatieven van de afgelopen jaren klaar voor de toekomst.

Over TPC Daalmeer
TPC Daalmeer is de snelst groeiende tennis- en padelvereniging van Alkmaar. Bij TPC Daalmeer kunt u zomer en winter tennissen en padelen. De vereniging beschikt over vijf kunstgrasbuitenbanen, een duurzame tennishal met drie binnenbanen en als eerste in de regio drie padelbanen. Gecertificeerde leraren verzorgen zowel tennis- als padellessen.