ALKMAAR - Na vijf jaar Alkmaarsche Boys heeft Tom Hofkamp aangegeven zijn voetballoopbaan op het veld voort te te zetten bij zijn "oude liefde" SV Koedijk. De 31-jarige aanvaller heeft immer aangegeven ooit terug te keren bij zijn oude club. ,,Ik heb zowel in de jeugd als later in het 1e elftal fantastische jaren gehad bij SV Koedijk. Onder toenmalig hoofdtrainer Gerard de Groot promoveerden wij in een paar jaar tijd van de 7e naar de 3e klasse".

De stap van de 2e klasse (Alkmaarsche Boys) naar de 4e klasse (Koedijk) is weliswaar een grote, maar Hofkamp ziet potentie bij Koedijk. Het feit dat Gerard de Groot ook weer terug is bij Koedijk als Hoofd Jeugdopleiding heeft daar ongetwijfeld aan bijgedragen.
,,Ik heb voor mijn gevoel vijf prachtige jaren gehad bij Alkmaarsche Boys, onder meer met het kampioenschap van de 3e klasse, maar het is mooi geweest. Ik wil nu SV Koedijk helpen om zowel bij de senioren als bij de jeugd naar een hoger plan te tillen. Komende zomer wordt ik 32 jaar dus nu is de tijd daar".

Behalve dat Hofkamp gaat spelen bij Koedijk 1 onder de nieuwe hoofdtrainer Roy Rowinkel zal hij ook deel uit gaan maken van de jeugdopleiding aan Sportcomplex De Weijdt.

"Komend seizoen begin ik aan de cursus TC3 en zal ik de selectie van Koedijk JO15 gaan trainen". Behalve op het veld blijft Hofkamp net zoals in de afgelopen jaren actief in de zaal bij eredivisionist FC Marléne.