OUDORP - Met TV Oudorp gaat het weer de goede kant op. TVO, zoals de leden het noemen, heeft de afgelopen jaren te maken gehad met teruglopende ledenaantallen. Net als veel andere verenigingen in de regio.

Maar met de komst van 2 nieuwe voorzitters, Maikel Venneker en Ruud Bakker, is er een nieuwe frisse wind gaan waaien bij de club.De instroom van nieuwe leden is weer toegenomen. Er zijn plannen voor de verbouwing van de kantine. Het eerste herenteam van de vereniging speelt op het hoogste niveau competitietennis. We hebben een gouden jeugdcommissie en eigen jeugdclub Smash-It die het voor de jeugd echt fantastisch doen i.c.m. een hele goede tennisschool (Redotennis).

Maikel Venneker: “Mijn tennis roots ligt bij onze tennis buren De Zeswielen. Daar liep ik met een racket rond vanaf het moment dat ik kon lopen. Begin van mijn tiener jaren heb ik de overstap gemaakt naar TVO omdat veel vriendjes daar speelden. Dat zijn inmiddels mannen en nog steeds mijn maten. Het begin van een belangrijke en onvergetelijke periode.De kern is dat wij met onze vriendengroep een super tijd hebben gehad op de tennisbaan. Dat alles soepel was geregeld in die periode vond je toen een vanzelfsprekendheid. Een veilige, gezellige omgeving waar je kon sporten en feesten. Hoe mooi kan het zijn.”

Ruud Bakker: ” Wij merkten dat er een positieve sfeer hing en wat mij opviel is dat er een leuke groep enthousiaste leden van alles organiseren voor de leden. Dat heeft ons doen besluiten om ons aan te melden als nieuwe voorzitters.Een van de doelstellingen waar we over hebben gesproken is het ledenaantal te verhogen. Op dit moment schommelt het ledenaantal rond de 540 leden. Eigenlijk hebben we alle TVO-ers nodig om onze prachtige club bij nieuwe mensen onder de aandacht te brengen. Ook is het van groot belang dat een groep mensen onze nieuwe leden wegwijs willen maken binnen onze club. Kortom er is voorlopig voor iedereen genoeg te doen.“

Zie ook www.tvoudorp.nl of kijk op de Facebookpagina van TV Oudorp