ALKMAAR - Team Alkmaar/Sportstars zal komend seizoen niet gaan uitkomen op het hoogste niveau. Dit heeft de website van de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal dinsdagavond bekend gemaakt. Coach Gerard Timmers zou zijn team niet meer compleet kunnen maken na het vertrek van enkele dragende speelsters.


De Alkmaarse zaalvoetbalvereniging bouwde in de afgelopen jaren aan een sterk team. Met name de laatste twee seizoenen leek de ploeg een geduchte kanshebber in de play-offs, maar beide keren werd de competitie onderbroken door corona.

Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat Milenca van Ee en Roxy Klaver zouden stoppen en Lotte Hopman de overstap zou maken naar streekgenoot FC Marlène kwam op de laatste dag van de overschrijvingen het nieuws dat ook Aaike Verschoor en Amy Visser de overstap maken naar de Heerhugowaardse eredivisionist.

Timmers zou vervolgens dinsdag de knoop hebben doorgehakt om komend seizoen niet meer met het 1e team uit te komen in de Eredivisie Zaalvoetbal.

Op de foto Team Alkmaar/Sportstars tijdens de laatste wedstrij dvan afgelopen seizoen, op 10 oktober 2020 tegen EXS Zwolle.