KOEDIJK - Na de ruime 0-4 overwinning op bezoek bij Alcmaria Victrix en een vrij weekend zal SV Koedijk een vervolg geven aan het mooie resultaat. Dat zal dan moeten gebeuren in de thuiswedstrijd tegen middenmotor VV Bergen.

Na de overwinningen op Sint Adelbert en Alcmaria Victrix staat de ploeg op de vierde plaats en heeft vier punten minder dan de nummer drie, SVA Assendelft. Als de ploeg in de komende weken punten pakt kan de ploeg verder klimmen op de ranglijst. De top twee lijkt met Vrone en Saenden vast te staan, maar de vier ploegen daaronder kunnen nog weleens wisselen van plaats.

In de komende weken speelt de ploeg driemaal achter elkaar thuis. Allereerst komt Bergen dus op bezoek, en vervolgens ontvangt de ploeg laagvlieger WMC om zich vervolgens op te maken voor de derby tegen SV Vrone. Daarna volgt er een uitwedstrijd tegen SC Dynamo.

Voor Bergen was er afgelopen zondag ook geen wedstrijd. De ploeg speelde die week ervoor wel, toen werd WMC met 4-1 verslagen. Op de ranglijst staat de ploeg zevende en heeft vier punten minder dan SV Koedijk. Om de subtop te bestormen zal de fusieclub moeten winnen, allereerst van VV Bergen.

Eerder dit seizoen wist SV Koedijk in de slotfase een punt veilig te stellen. Bergen wist tien minuten na rust op 1-0 te komen dankzij een doelpunt van Noah Robles. Pas in de 90e minuut scoorde Luuk Wagenaar waardoor een punt gered was.

Komend weekend zal SV Koedijk geen genoegen nemen met één punt. De overwinning is belangrijk en van harte welkom bij de ploeg van Wouter Blokdijk.