HEERHUGOWAARD - Lange tijd leek KSV de overwinning te pakken. Maar doordat het zelf de kansen niet afmaakte, bleef Koedijk in de wedstrijd. Diep in de blessuretijd kwam SV Koedijk alsnog langszij, 2-2.

Na een half uur was Maarten Arends de man die de eerste treffer binnen werkte. Een mooie opsteker dus voor KSV, dat zich bij een overwinning definitief veilig had kunnen spelen. Door de schorsing van Michael Sleurink kon KSV wel wat aanvallende impulsen gebruiken. Mats Velseboer, broer van aanvoerder Bart Velseboer, deed mee bij KSV en trof een half uur voor tijd doel waarmee hij direct zijn waarde bewees.

Topscoorder
Toch kon KSV de overwinning niet over de streep trekken. SV Koedijk, dat uitgespeeld is voor dit seizoen, kwam een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd dankzij een treffer van topscoorder Remco Reinhard. De spits liet het hier niet bij zitten en schoot in de 94e minuut opnieuw raak. Een vrije trap, na een vermeende overtreding van Just Oudhuis, was hier de aanleiding van. Reinhard blijft zo ook in het spoor van de topscoorder in deze klasse, Dennis Konijn van SV Vrone.