KOEDIJK - Nadat het vorig weekend de laatste kans op een mooi slot van dit seizoen verspeelde is SV Koedijk er ook tegen Egmondia niet in geslaagd om een positief resultaat neer te zetten. De ploeg verloor met 0-1.

SV Koedijk staat inmiddels zevende met maar liefst twaalf punten achterstand op SC Dynamo, de nummer drie. Hierdoor is de kans op een plek in de nacompetitie verkeken en zal het enkel voor de sportieve eer strijden. Coach Wouter Blokdijk zal met een opgeheven hoofd afscheid willen nemen bij Koedijk, en dus zal hij het in de komende weken niet zomaar willen laten lopen.

Tegen Egmondia bleek Koedijk niet in staat om de Egmondse achterhoede te passeren, iets wat de bezoekers dus wel deden. Mats Stam was de boosdoener voor de Koedijkers, die dus wederom zonder punten achterbleven.

Voor tegenstander Egmondia valt er nog wel iets te halen. De ploeg staat zeven punten achter op de derde plaats, maar in de strijd om de derde periodetitel heeft de ploeg na vier wedstrijden nog de volle buit. Zo kunnen de Egmonders het zogeheten ‘toetje’ nog behalen.