KOEDIJK - SV Koedijk en WMC hebben er een doelpuntrijk duel van weten te maken. Tot een winnaar leidde dit echter niet, het duel eindigde in 3-3.

Halverwege de eerste helft opende SV Koedijk de score. Spits Remco Reinhard wist een diepe bal aan te nemen en doelman Joel Gonzales te omspelen. Vervolgens schoot hij de bal buiten het strafschopgebied in een leeg doel. Voor de 1-0 was Sahin Yildirim al twee keer dicht bij een doelpunt, maar had in beiden gevallen het geluk niet aan zijn zijde.

WMC slaat terug
Yildirim had enkele minuten later wel geluk toen hij van dichtbij doel trof en de gelijkmaker op het scorebord bracht. Even later scoorde Jasper Bakker door de rebound over de doelman van Koedijk te koppen. Nog voor het eerste half uur verstreken was schoot Imad Elbouazzati vanaf zestien meter op doel en zag zijn schot van richting veranderen en binnen vliegen.

Na rust was het SV Koedijk dat in korte tijd twee doelpunten scoorde. Zes minuten na rust kopte Remco Reinhard een voorzet vanaf links keurig binnen, en drie minuten later kwam een voorzet vanaf de rechterkant bij Daley Piek die hem erin schoot.

Rood
Ondanks dat er verder geen doelpunten meer vielen gebeurde er nog genoeg. Sahin Yildirim maakte een opmerking tegen teamgenoot Mark Oosterveer. Doordat de scheidsrechter dacht dat hij het tegen hem had moest Yildirim zijn woorden met een tweede gele kaart bekopen.

Niet veel later mocht ook Mark Oosterveer voortijdig naar de kant wegens praten. Daardoor eindigde WMC de wedstrijd met negen man, maar wist Koedijk wel op 3-3 te houden.