ALKMAAR - Alcmaria Victrix heeft geen allerbeste middag beleefd tegen SV Koedijk. Zowel in de eerste helft als in de tweede helft kreeg Alcmaria twee tegentreffers, waardoor SV Koedijk een 0-4 overwinning boekte.

SV Koedijk bouwde al voor rust een mooie score op om in het klusje in het tweede bedrijf definitief te klaren. Het duurde echter wel lang voordat Koedijk tot scoren kwam. Vier minuten voor het rustsignaal bracht Juri Gurowitch de ploeg van Wouter Blokdijk op een 0-1 voorsprong. Nog voor rust wist Koedijk op 0-2 komen bij Alcmaria Victrix. Luc Wagenaar wist te scoren en zo een riante ruststand neer te zetten.

De voorsprong kwam niet meer in gevaar. Sterker nog, het werd nog mooier voor SV Koedijk. In de 67e minuut werd het duel beslist dankzij Luc Wagenaar die voor de tweede maal doel trof en zo aan de laatste twijfel een eind maakte.

Net zoals vele andere wedstrijden wist Remco Reinhard ook tegen Alcmaria te scoren. Na een, volgens Alcmaria Victrix, dubieus gegeven strafschop, schoot Reinhard vanaf elf meter raak.

Door de ruime overwinning neemt SV Koedijk de vierde plaats in op de ranglijst. Tegenstander Alcmaria Victrix is zesde met twee punten minder dan Koedijk.