OUDORP - Woensdag 27 november was de aftrap van een nieuw project van het Ouderenfonds: 'De Derde Helft bij Kolping Boys. Zeventig belangstellenden waren aanwezig bij de opening van het project door Henk van Rijnsoever van AZ en Mike Hofland van de biljartstudio.


Iedere woensdag om 14.00 uur staat de koffie klaar in het clubhuis aan 'de Nollen'en 'ouderen' nemen deel aan gezellige en sportieve activiteiten aan zoals Walking Football -met trainer Erik te Paske-, Biljarten -met Co Joppe-, Jeu de Boules -met Henk Dussel-, sjoelen -met Trien Bakker-. Verder is er gelegenheid om te darten, klaverjassen, Keezen of een activiteit die u graag zou willen doen.

Wekelijks start men de activiteiten gezamenlijk met een kop koffie/thee om 14.00 uur en sluiten gezamenlijk de activiteiten om 16.00 af in het clubhuis.

En één keer per maand organiseert men op vrijdag een themamiddag zoals een historische wandeling door Oudorp, bedrijvenbezoek, een kaas- wijnproeverij of bloemschikken.

Deelname is gratis en vrijblijvend t/m maart 2020, IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM!

Informatie bij Jan Beuckens (verenigingsmanager) of John van den Oord, procesondersteuner De Derde Helft bij Kolping Boys M 0639110588, E johnvandenoord57@outlook.com