ALKMAAR - In sportcomplex de Meent in Alkmaar, de thuishaven van Beentjes Judo Sport, vonden de halfjaarlijkse band examens plaats. Het zijn tevens de laatste examens van 2020. De judoka’s missen in deze tijd enorm de uitdaging van het wedstrijd judo, daarom werd er al vroeg begonnen met de voorbereidingen op het examen. Dat resulteerde in echt hele goede examens!

Alle 33 judoka’s en 4 BJJ ers zijn geslaagd. Een mooie vermelding is er voor Chris Mitrasing die als eerste judoka bij Beentjes Judo Sport de bruine band heeft behaald.
De Castricummers Isis Groenendaal , Lucius Kruse en Pepijn Feller en Simon Korf zijn geslaagd voor hun gele band. Tobias Wensveen en Joep Jurrjens en Bjorn Hazelzet slaagden voor hun groene band. Voor Bjorn een leuk verjaardags kadootje!!

Jasper Madderom en Bram Grandiek hadden een druk programma. Beiden deden met veel succes examen voor gele band Braziliaans Jiu-Jitsu en toonden ook nog eens alle technieken voor de blauwe band judo.

Omdat ouders niet mochten kijken en natuurlijk heel graag hun kinderen wilden zien schitteren, hadden Jonathan en Daniela Furst voor een livestream gezorgd. Zodat iedereen thuis op de bank toch alle verrichtingen konden volgen. Een uniek examen op deze manier.

Dank gaat uit naar de Examinatoren, Coen Stoop, Jurrien van Marle, Chance Cheng, Nienke Willemsen, Xander van der Zwet, Marcel Kruse en Bas Blaleijne.

De aankomende week is het vriendjes week en mogen alle judoka’s en Bjjers iemand meenemen en is er zaterdag een afsluitend team toernooi in de Meent.
Tenminste, dat zijn de plannen.. Even vanavond afwachten.