OUDORP - Na drie wedstrijden waarin slechts twee punten werden behaald heeft Kolping Boys een verdiende zege weten te behalen op het hoger geklasseerde SDZ. De ploeg van trainer Mark de Vries speelde een sterke wedstrijd waarin men zich na de rust ook nog eens bijzonder slagvaardig toonde: 4-2.

De Oudorpers kwamen in de eerste helft tweemaal op achterstand. De eerste treffer van Van der Spek werd teniet gedaan door Joey Gijzen, die op aangeven van Diaz Celik gelijk maakte. Op slag van rust zorgde Maxim van der Meer namens de gasten uit Amsterdam voor een 1-2 ruststand.

Na de rust liet Kolping Boys weer eens zien waar het toe in staat was en speelde men zeer gedreven en goed. Thomas Menu scoorde op aangeven van Amine Ouziz de gelijkmaker en daarna was de thuisploeg contine de bovenligggende partij waarbij de formatie van De Vries zichzelf ook weereens wist te belonen. Gijzen maakte zijn tweede van de middag en Celik bepaalde de eindstand op 4-2.

Kolping Boys gaat komende maandag, 2e Paasdag, op bezoek bij SV Hillegom.