HEERHUGOWAARD - Afgelopen zomer werd Stefanie van der Gragt in het zonnetje gezet door zowel de Gemeente Heerhugowaard als door haar voormalige club Reiger Boys. Vanwege haar verdiensten voor Heerhugowaard kreeg zij van de gemeente een onderscheiding en werd zij door Reiger Boys benoemd tot erelid.

De Oranje-verdedigster van Barcelona werd in 2017 met Nederland Europees kampioen en deze zomer tweede op het WK. Als blijk voor haar verdiensten werd er tijdens de huldiging gevraagd of Reiger Boys ook een meidentoernooi mocht gaan organiseren die haar naam droeg. Inmiddels zijn de eerste plannen gesmeed en kwam de club met een datum naar buiten.

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni wordt op Sportcomplex De Wending het 1e Stefanie van der Gragt Toernooi georganiseerd, waarvan inmiddels de inschrijving is begonnen, zo valt op de website van Reiger Boys te lezen.

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 organiseert Reiger Boys voor de eerste keer een groot meidentoernooi op het complex in Heerhugowaard. Een nieuw toernooi dat gekenmerkt wordt door het 2-daagse karakter en waarmee het meidenvoetbal in de omgeving nog meer op de kaart wordt gezet.

Op zaterdag 27 juni 2020 zullen de poulefases worden gespeeld. Op zondag 28 juni 2020 is het tijd voor de finalerondes. Als afsluiting van deze eerste editie zullen zondag in de middag de finales worden gespeeld.

Op dit moment is de inschrijving geopend voor het Stefanie van der Gragt Toernooi. Er wordt in beginsel gespeeld in 4 leeftijdscategorieën:

  • Meiden onder 11 jaar. 8 teams
  • Meiden onder 13 jaar. 16 teams
  • Meiden onder 15 jaar. 24 teams
  • Meiden onder 17 jaar. 16 teams

Inschrijving kan in deze leeftijdscategorieën voor alle teams op de verschillende niveaus. Mocht er een dermate groot verschil ontstaan in niveau dan wordt dit besproken met de aanmeldende club. Men zal dan kijken naar de mogelijkheden om te komen tot een zo leuk mogelijk toernooi voor alle teams.

Uw aanmelding kunt u doen via het inschrijf formulier ( klik hier) of mailen naar toernooien@reigerboys.nl

Ook bij vragen, opmerkingen en leuke ideeën vraagt men contact op te nemen.