ALKMAAR - Op vrijdagochtend 14 juni kunt u samen met een gids van Gilde Alkmaar vanaf de bibliotheek wandelen door Alkmaar. Woont u hier al een tijdje of bent u nieuw en heeft u moeite met de Nederlandse taal? Wilt u de omgeving leren kennen, andere mensen ontmoeten en samen Nederlands praten? Wandel dan mee!

Wandeling
Samen met een gids gaat u op stap door de stad. Iedereen die meewandelt, hoort interessante verhalen en komt van alles te weten over Alkmaar. Woont u hier al een tijdje of bent u nieuw en heeft u moeite met de Nederlandse taal? Wilt u de omgeving leren kennen, andere mensen ontmoeten en samen Nederlands praten? Wandel dan met ons mee! Ook taalkoppels zijn van harte welkom.

We verzamelen om 09.00 uur in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2). Vertrek is om 9.15 uur. De wandeling duurt ongeveer 1½ uur. Er wordt in een rustig tempo gewandeld. Rond 10.45 uur zijn we weer terug bij de bibliotheek om daar samen koffie of thee te drinken.

Meewandelen?
Wilt u mee wandelen? U bent van harte welkom. De wandeling vindt plaats op vrijdagochtend 14 juni en start om 09.15 uur en duurt tot ongeveer 10.45 uur. Deelname bedraagt € 2,50 per persoon (contant en gepast betalen), inclusief koffie of thee. U kunt zich opgeven via e.derijk@bknw.nl onder vermelding van “wandeling” met uw naam en telefoonnummer. Opgeven kan tot en met maandag 10 juni.

Heeft u nog vragen? Mail of bel Charlotte van Schijndel van de bibliotheek: c.vanschijndel@bknw.nl of 06 – 306 945 27.