OUDORP - Op woensdagmiddag 26 februari wordt de eerste derby Walking Football gespeeld tussen Kolping Boys en Alkmaarsche Boys. Wethouder Pieter Dijkman trapt om 14.00 uur af op het hoofdveld van Kolping Boys aan 'De Nollen' in Oudorp. Walking Football wordt ondersteund door de gemeente Alkmaar, AZ en de KNVB. Iedereen is welkom om deze echte derby bij te wonen én kennis te maken met (activiteiten van) De Derde Helft.

Bij Kolping Boys is Walking Football een onderdeel van het project De Derde Helft, een initiatief van het Ouderenfonds. Bij De Derde Helft worden meer activiteiten aangeboden zoals Jeu de Boules, Wandelen (met Alkmaar Sport), Biljarten, Sjoelen, Kaarten, en Darten. In november is De Derde Helft bij Kolping Boys van start gegaan, een impressie van de kick-off zie https://www.youtube.com/watch?v=GcuQoNCZ8Gs&t=35s.

Wekelijks komen ongeveer 40 senioren bijeen voor de gezelligheid, sociale contacten, in combinatie met een sportieve activiteit. Binnenkort start ook een kook- en fietsgroep. Tevens zijn er gezamenlijke activiteiten zoals een wijn- en kaasproeverij en een historische wandeling door Oudorp. Heeft u interesse? Kom gerust vrijblijvend langs!