ALKMAAR - Kom je uit de gemeente Alkmaar en wil je fitter worden en/of stappen zetten richting werk? Geef je dan op voor SportWerkt! Alkmaar. Tijdens het project Sportwerkt! Alkmaar ga je minimaal drie dagdelen in de week sporten en doe je één dagdeel in de week kennis op over verschillende thema’s. Voorbeelden van sporten die tijdens het project gedaan worden zijn tennis, bootcamp, zelfverdediging, yoga en ga zo maar door. Wil je ook meedoen? Meld je dan, gratis, aan bij projectmedewerker Sanne van Kerkhof via s.vankerkhof@meewering.nl.

Iedere week leer je tijdens de terugkomdagen over onderwerpen als solliciteren & presenteren, voeding en gezond koken, kwaliteiten, budget coaching en meer. Deelnemen aan Sportwerkt! levert je veel op. Je krijgt een betere conditie en een gezondere levensstijl. Je kunt meer zelfvertrouwen opdoen en leert op het gebied van solliciteren en geldzaken. Ook krijg je weer ritme en structuur in je week. Wanneer je het traject volbrengt krijg je ook nog een sportabonnement naar keuze voor een jaar aangeboden.

Heb je een uitkering, wil je graag meer sociale contacten opdoen en fit worden? En wil je graag actiever worden, maar krijg je het zelf niet voor elkaar? SportWerkt! kan je net het steuntje in je rug geven die je nodig hebt. Heb je interesse of wil je meer informatie? Kijk op www.meewering.nl/sportwerkt of neem contact op met projectmedewerker Sanne van Kerkhof via s.vankerkhof@meewering.nl.