ALKMAAR - Kom tijdens de herfstvakantie op donderdag 24 oktober naar het Sportspektakel in De Meent Bauerfeind! We pakken dit keer weer groot uit, met superveel nieuwe sporten. Centraal staan de topsporthal waar je je kunt uitleven met heel veel spelletjes, op alle luchtkussens, klimmen in de opblaasbare bananenboom en nog heel veel meer. Het Sportspektakel is bedoeld voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar.


Openingstijden
Van 10.00 – 16.00 uur

Locatie
De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar.

Clinics
We hebben dit keer veel clinics op het programma staan. Welke kies jij?
Je kunt maximaal één clinic per persoon kiezen. Er is geen garantie (vol = vol) op een plek, dus zorg dat je er op tijd bij bent, dan maak je meer kans! En je kunt je natuurlijk altijd vermaken deze dag, óók als je geen sportclinic volgt.

Entree
De entree bedraagt € 3,50 per kind bij online voorinschrijving en € 4,50 op de dag zelf aan de deur. Je kunt ook betalen met je Kinderen Doen Mee tegoed op je Alkmaar Pas. Begeleiders hebben gratis toegang.
Er geldt een speciale toegangsprijs voor BSO's die met een groep van meer dan 8 personen komen, je kunt hiervoor contact opnemen met onderstaande contactpersoon. Voor deze groepen is aanmelden wenselijk.

Kinderpartijtje
Ook je kinderpartijtje vieren tijdens het Sportspektakel is mogelijk! Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon. Aanmelden is wenselijk.

Online inschrijven
Meld je online aan via de webshop en je profiteert van € 1,- korting op de toegangsprijs!