ALKMAAR - Op maandag 8 mei 2017 organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met de KNVB Werven en Behouden Jeugdleden en de GGD/Brijder Stichting Alcoholgebruik Jongeren (bij sportverenigingen) een Sportkenniscafé voor sportbestuurders. Om 19.30 uur start het programma in de Touch Down vergaderzaal van Sportcomplex De Meent. Toegang tot de avond is gratis en aanmelden is nog mogelijk.

De avond wordt begeleid door verenigingsondersteuner Paul Bollen van Alkmaar Sport. Hij gaat samen met verenigingen op zoek naar het antwoord op de vraag hoe om te gaan met ‘alcoholgebruik van jongeren bij sportverenigingen´. Na de pauze komt het onderwerp ´werving en behoud van jeugdleden bij verenigingen´ aan bod. De mogelijkheid op ondersteuning en het verkrijgen van tips zullen centraal staan tijdens de presentatie.

De avond is openbaar toegankelijk voor Alkmaarse verenigingsbestuurders en andere geïnteresseerden. De inloop is vanaf 19.00 uur in de Touch Down vergaderzaal van Sportcomplex De Meent (Terborchlaan 301), het programma start om 19.30 uur. Wanneer u belangstelling heeft om deze avond bij te wonen, dan kunt u zich aanmelden bij Paul Bollen, p.bollen@alkmaarsport.nl