Dinsdag 18 oktober organiseert de buurtsportcoach van Heiloo in samenwerking met Jongerenwerk Heiloo een sportinstuif in sporthal het Vennewater in Heiloo. Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt deze dag in de herfstvakantie een sportieve dag georganiseerd. Van 9.30-16.30 uur kunnen zij meedoen aan een grote variatie aan sportclinics, terwijl zij zich tussendoor vermaken op de luchtkussens en met andere sportieve activiteiten. Jongerenwerk organiseert om 12.15 uur een jeugddisco voor alle deelnemers. Ook kunnen de kinderen een ‘Virtual Reality Ride’ maken op de Samsung surfsimulator waar zij racen tegen Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe. De toegang tot het evenement bedraagt € 3,50 per kind.

Ook in de Herfstvakantie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen. Dinsdag 18 oktober van 9.30-16.30 uur vindt de sportinstuif plaats. Deze sportinstuif wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoach van Heiloo. Kinderen kunnen deze middag diverse sportclinics volgen, waaronder streethockey, atletiek, breakdance, karate, freerunning en basketbal. Van 12.15-13.00 uur organiseert Jongerenwerk Heiloo een supervette disco in de sporthal. Ook kunnen de deelnemers een ‘Virtual Reality Ride’ maken op de Samsung surfsimulator waar zij virtueel racen tegen Olympisch Kampioen Dorian van Rijsselberghe. Hiernaast vermaken de kinderen zich bij de andere spelactiviteiten.

Vooraf aanmelden voor de sportinstuif is niet noodzakelijk maar wel gewenst, dit kan via www.sportinheiloo.nl. De kosten bedragen € 3,50 per kind, hiervoor kun je ook meedoen aan twee sportclinics naar keuze.  Informeer bij de buurtsportcoach, Pascale de Hoogh, naar de speciale tarieven die gelden voor kinderdagverblijven en BSO’s. Dit kan via p.dehoogh@alkmaarsport.nl of 06-11149728.