Op vrijdag 21 oktober organiseert Alkmaar Sport een ouder-kind sportinstuif voor 0-5 jarige kindjes en hun (groot)ouders. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen zij zich sportief vermaken in de topsporthal in sportcomplex De Meent. Er wordt zelfs een loopfiets-clinic verzorgd voor de allerkleinsten. De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijving, € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf (begeleiders gratis toegang).

Ook voor jonge kinderen is het belangrijk om veel te bewegen. Met ‘Beweegkriebels’ worden baby’s, dreumesen en peuters uitgedaagd om te spelen en te bewegen. En wat is een betere locatie om dit te doen dan het mooie sportcomplex De Meent? De sportbegeleider van Alkmaar Sport zet allemaal leuke spelletjes voor de jonge kinderen klaar. Doe ook mee en sport en speel deze vakantie samen met je kindje. We maken er een gezellige en sportieve ochtend van en natuurlijk komt Freddy Fit ook langs om samen te dansen en spelen.

Loopfiets
Neem je eigen loopfiets mee! De trainer van de wielerbaan, Sportpaleis Alkmaar, verzorgt voor de allerkleinsten een clinic op de loopfiets. Net een echte fietsclinic, maar dan met een wat kleinere insteek. Sportief maar ook vooral gezellig, en iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau!

Inschrijven kan online via www.alkmaarsport.nl/dreumessport. Kosten bij online inschrijven bedragen € 4,- per kind. Meldt u zich op de dag zelf aan bij sportcomplex De Meent dan betaalt u € 5,-.