ALKMAAR - Deze kerstvakantie organiseren de sportregisseurs van Alkmaar Sport een gevarieerd aanbod aan leuke, sportieve activiteiten voor de jeugd. Van een Sportochtend met clinics door diverse verenigingen tot een spannende Nerf Battle. Een gedetailleerd overzicht van alle activiteiten is beschikbaar op www.alkmaaractief.nl, waar je je ook meteen kan melden.

Met het oog op de aanstaande kerstvakantie hebben de sportregisseurs een divers programma samengesteld vol leuke activiteiten voor de jeugd. Op 28 december staat de gratis Nerf Battle Wintereditie gepland voor kinderen van 6-12 jaar, gevolgd door een kosteloze Sportochtend op 3 januari voor de leeftijdsgroep 2-6 jaar. Op 4 januari kunnen kinderen in de leeftijdscategorieën 6-9 jaar en 10-12 jaar zich uitleven tijdens Uitrazen (gratis). Voor de kleintjes is er op 5 januari een Dreumesinstuif (1-5 jaar, € 5,-), terwijl oudere kinderen kunnen deelnemen aan het Sportspektakel (6-12 jaar, € 2,- voor het luchtkussenspektakel en € 1,- per clinic, zie voor meer informatie www.alkmaarsport.nl/activiteiten/sportspektakel ).

Naast deze georganiseerde activiteiten bieden diverse Alkmaarse sportverenigingen open lessen en open dagen aan, waar de jeugd aan kan deelnemen. Je hebt deze vakantie de keuze uit: judo, shorttrack, fitness, boulderen en pencak Silat. Aangezien sportverenigingen voortdurend nieuwe lessen toevoegen, wordt aangeraden de website www.alkmaaractief.nl regelmatig te bezoeken om het actuele aanbod te bekijken.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht op www.alkmaaractief.nl.