ALKMAAR - De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren in samenwerking met de lokale sportaanbieders deze herfstvakantie een sportief programma voor de Alkmaarse jeugd. Van een Gymles XL tot basketbalactiviteiten. Een overzicht van de activiteiten is te vinden op www.alkmaaractief.nl, hier kan je je ook aanmelden.

Met de herfstvakantie in het vooruitzicht bereiden velen zich voor op een vakantie. Voor de thuisblijvers die er graag even op uit gaan organiseren de sportregisseurs diverse activiteiten voor de jeugd. Met leuke activiteiten als Gymles XL (19 oktober in Sportcomplex Oosterhout) waar kinderen vanaf 6 jaar welkom zijn, maar waar ook een speciale editie is georganiseerd voor de doelgroep vanaf 20 jaar. Er zijn verschillende sport-en spelinstuiven, een basketbalclinic en natuurlijk ontbreekt de dreumesinstuif (vrijdag 21 oktober in sportcomplex De Meent) niet.

Ook de Alkmaarse sportaanbieders organiseren activiteiten waar de jeugd aan mee kan doen, waaronder shorttrack, dans, ijshockey boulderen en waterpolo. Het complete aanbod staat op www.alkmaaractief.nl, de site wordt regelmatig bijgewerkt dus kijk ook welke activiteiten er zijn toegevoegd.