OUDORP - De zaterdagploeg van Kolping Boys heeft zich na de tweede ruime overwinning op rij weer op de vierde plaats genesteld van de 4e klasse A. De ploeg van trainer Roy Rowinkel zegevierde op De Nollen van het hoger geklasseerde OFC.

De Oudorpers speelden eerder dit seizoen nog gelijk tegen de Oostzaners in een doelpuntrijk duel (4-4), maar wist nu dat winst noodzakelijk was om de plaats in de top vier te bemachtigen. Ondanks een achterstand wist men hierin te slagen. Nog voor de rust wisten Kevin Cappai en Rik Klaver de stand om te buigen (2-1).

In de tweede helft bracht Nick Korssen de marge op twee en vervolgens was het verzet van OFC gebroken. Jonas Bakker en nogmaals Korssen zorgden uiteindelijk voor een dikverdiende en ruime 5-1 overwinning.

Komende zaterdag gaat Kolping Boys op bezoek bij het laaggeklasseerde De Wherevogels in Purmerend.