KOEDIJK - In de Derde Klasse B hebben SV Koedijk en VV Bergen zondagmiddag de punten gedeeld. Onder stormachtige omstandigheden eindigde het doelpuntrijke duel in 3-3 met een hattrick voor Bergen-speler Noahh Robles die ver in blessuretijd nog een punt wist te redden voor zijn ploeg.

Voor slechts een handjevol toeschouwers die onder de barre weersmstandigheden de moeite hadden genomen leek er bij rust voor niets aan de hand voor SV Koedijk alwaar Jeffrey Androg en Mats Blokdijk tot het eind van et seizoen de scepter zullen zwaaien. Zij zagen Luc Wagenaar na een klein half uur de score openen waarbij Bergen-keeper Van Vlaanderen niet vrijuit ging. Kort voor tijd liet de doelman zich verschalken door een vrije trap van Tom Hofkamp.

Tien minuten na de rust was de situatie geheel anders. Met de wind mee kwam Bergen sterk terug en Noah Robles toonde zich tweemaal op fraaie wijze koelbloedig na voorbereidend werk van Stijn Vrasdonk. De nog altijd geweldige traptechniek van Tom Hofkamp bleek maar weer eens halverwege de tweede helft toen de routinier opnieuw een vrije trap in de touwen schoot. Bergen probeerde het met een slotoffensief en dat leverde in blessuretijd, na knullig balverlies van Koedijk, de derde treffer op van Robles, waarna scheidsrechter Speerstra direct af floot: 3-3.