KOEDIJK - De inhaalwedstrijd tussen Koedijk en Limmen heeft zondagmiddag in de stromende regen geen winnaar opgeleverd. Na ruim negentig minuten stond er 2-2 op het scorebord van Sportpark De Weydt.

Het was op het kletsnatte kunstgras een wedstrijd met twee gezichten waarin Koedijk de eerste helft de betere ploeg was en Limmen na de pauze. De geel-zwarten kwam voor eigen publiek al snel op voorsprong toen Sven Koopmans binnen twee minuten de 1-0 liet aantekenen. De thuisploeg kreeg nog een aantal kansen, waarvan Remco Reinhard er eentje wist te benutten. Kort hierna deed Limmen echter wat terug via een rake kopbal van Jacco de Jong en ging men met 2-1 aan de thee.

Limmen, de nummer twee in de stand, maar op geruime achterstand van koploper VV Egmond, nam na de rust het initiatief. Het had echter wel een fout nodig van Koedijk-keeper Beets om via invaller Jeroen de Groot op gelijke hoogte te komen. Limmen ging op jacht naar meer, maar Koedijk hield stand en klimt met de remise naar de vijfde plaats.