KOEDIJK - Door een knappe zege op Ilpendam heeft het Koedijk van trainer Roy Rowinkel weer even afstand genomen van de onderste plaatsen in de Derde Klasse B.

De geelzwarten leverden een prima teamprestatie en kwamen in de eerste helft op een terechte 2-0 voorsprong door treffers van Rick de Lange en Sven Koopmans. Ook na de rust was de thuisploeg de bovenliggende partij, maar waar het niet lukte om de wedstrijd in het slot te gooien daar profiteerden de gasten via twee treffers van Postma.

De Koedijker formatie toonde echter karakter en veerkracht en wist uiteindelijk alsnog de terechte zege naar zich toe te trekken. Koopmans maakte zijn tweede door koelbloedig te zijn vanaf elf meter waarna Kevin van Londen de eindstand op 4-2 bepaalde.