ALKMAAR - Sport Vitaal houdt deze zomer iedereen in beweging. Met een uitgebreid en gevarieerd zomerprogramma biedt Sport Vitaal tal van mogelijkheden om actief te blijven en te genieten van het mooie weer. Waar veel sport- en beweegaanbieders in de zomer een zomerstop hanteren, kan men bij Sport Vitaal blijven zwemmen, wandelen en met diverse activiteiten (blijven) bewegen in de buitenlucht.


Wekelijkse activiteiten

Het zomerprogramma omvat wekelijkse activiteiten zoals Aquarobics- en Aquamix-lessen, wandelen, outdoor 50+, wandelfitness, medisch fit zwemmen, buitenyoga en een actieve les in de beweegtuin. Deze activiteiten zijn erop gericht om mensen van alle leeftijden en niveaus in beweging te houden en te zorgen voor een gezonde en actieve zomer. Aanmelden kan via https://alkmaarsport.nl/

Speciale ontmoetingsactiviteiten

In samenwerking met Humanitas worden er speciale ontmoetingsactiviteiten georganiseerd. Op maandag 24 juni vindt een koffie/thee puzzeltocht plaats vanaf wijkcentrum De Alkenhorst en op donderdag 1 augustus is er koffie/thee en Jeu de Boules moment bij ASV Celeritas. Deze activiteiten zijn gratis en bedoeld om mensen samen te brengen en nieuwe contacten te stimuleren. Aanmelden kan via Daphne Broere van Humanitas (d.broere@humanitas.nl of 06-10461500) of via sportvitaal@alkmaarsport.nl.


Fiets4daagse

Van 2, 4, 10 en 12 juli organiseert Sport Vitaal de Fiets4daagse, waarbij elke dag vanaf een andere locatie in Alkmaar wordt gestart. De kosten bedragen €26,- voor vier dagen, maar het is ook mogelijk om een losse dag mee te doen voor €6,50 per tocht. Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/fietswandelkalender.
Volledig zomerprogramma Een overzicht van alle zomeractiviteiten is te vinden op https://alkmaarsport.nl/