ALKMAAR - Op zaterdag 24 juni organiseert Alkmaar Sport de allereerste editie van het G-sport evenement Sport & Fun, een event dat mede mogelijk wordt gemaakt door Rotary Alkmaar. Sport & Fun is bedoeld voor iedereen met een verstandelijke beperking, van jong tot oud. Alle deelnemers mogen familie, vrienden én begeleiders meenemen. Dus kom met zijn allen sporten en plezier maken!

Activiteiten
Sport & Fun vindt plaats op het terrein van Outdoorpark Alkmaar. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Alkmaar Sport in samenwerking met Stichting Showhero een uitdagend programma in elkaar gezet. De naam Sport & Fun verklapt het al: deze middag draait namelijk helemaal om samen bewegen en veel plezier maken. Uiteraard kunnen alle gloednieuwe obstakels op het Outdoorpark worden getest, er staat een stormbaan en andere luchtkussens en je kunt kennismaken met boogschieten en Archery Tag! We starten de middag met een muzikale opening. Tussendoor wordt er voor een lekker lunchpakketje gezorgd.

Aanmelden Sport & Fun

Het programma start om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur) en duurt tot 14.30 uur. De locatie is Outdoorpark Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 4, Alkmaar. Deelname aan Sport & Fun is geheel gratis voor iedereen. Aanmelden is mogelijk tot 10 juni via www.alkmaarsport.nl/sport&fun