ALKMAAR - Tafeltennis legende Bettine Vriesekoop en jeugdtalent Tanya Misconi komen op 15 juni a.s. naar Alkmaar, op uitnodiging van Ping Pong Alkmaar, dat daarin samenwerkt met TTV Alkmaar ‘71.

Iedereen kan de demonstratie en masterclass van Bettine bezoeken!
Bettine en Tanya zullen een voor iedereen toegankelijke demonstratie en masterclass geven. De sessie vindt plaats in de middag tussen 14:00 en 16:00 uur in Tochtwaard 18.

Jeugd / meisjes - Ping Pong Alkmaar
De jongste en meest ambitieuze tafeltennisvereniging van Nederland, Ping Pong Alkmaar, heeft als doel om zo inclusief mogelijk te zijn en vooral de in de sport ondergerepresenteerde groepen meer aan de tafeltennis tafel te krijgen. De vereniging heeft dit evenement georganiseerd als kick off voor het programma “50/50” , dat is opgezet om meer meisjes te laten tafeltennissen. Bettine is momenteel de meisjes kadetten bondscoach dus er is geen betere sportvrouw om de kracht en het plezier van de sport te demonstreren! Ping Pong Alkmaar zal als follow-up na dit evenement gedurende 12 weken speciale sessies voor meisjes houden. Hierover zal meer informatie volgen.

18+ / vrouwen - TTV Alkmaar ‘71
Meer en meer volwassenen realiseren zich dat tafeltennis een heel leuke sport is en een gezonde manier om in beweging te blijven. Dat is te merken aan het toenemende aantal leden van de vereniging TTV Alkmaar ’71. Een aantal van deze nieuwe leden is vroeger lid geweest van een vereniging, een groter deel niet. Doel van deze dit evenement is om ook meer vrouwen te interesseren om bij TTV Alkmaar '71 te komen spelen.

Ontvangst
Er zal thee, koffie en snacks beschikbaar zijn en informatie over de twee verenigingen Ping Pong Alkmaar en TTV Alkmaar ’71. Ook is meer informatie vinden over de verenigingen op www.pingpongalkmaar.nl en www.alkmaar71.nl/ Ook zullen er tafeltennisbatjes te koop zijn en is er een loterij. Voor contact of vragen kunt u emailen naar pingpongalkmaar@gmail.com of tebunusttvalkmaar@gmail.com