ALKMAAR - Op donderdag 26 oktober organiseert Link jongerenwerk een spectaculaire indoor obstacle run, in de grote zaal van sporthal De Mijse in Schermerhorn. Er komt een gigantische stormbaan van meer dan 80 meter te staan. Jeugd vanaf 10 jaar kan tussen 14.00-16.00 uur gratis deelnemen en er zijn leuke prijzen te winnen.

Buiten sporten is hot! We zien tegenwoordig massaal mensen door de natuur rennen, over hindernissen klimmen en door de modder ploeteren in de populaire obstacle runs. Onder de jongeren is het freerunnen erg populair, waarbij juist in de stad over muurtjes en andere objecten een zo snel mogelijke route moet worden gezocht. Daarnaast zijn er op televisie kampioenschappen van Ninja Warrior, waarbij een technisch parcours moet worden getrotseerd.

Om iedereen in het buitengebied van Alkmaar de kans te geven aan zoiets deel te nemen, plaatst LINK Jongerenwerk in de herfstvakantie een grote indoor hindernisbaan, in de grote zaal van De Mijse. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van het weer. Jongeren kunnen gratis deelnemen. Veiligheid staat daarbij voorop.

Hoewel het natuurlijk om de lol gaat, mag iedereen 3 pogingen doen om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Met de snelste tijden zijn leuke prijzen, zoals onder andere een Bluetooth-speaker, te winnen. Van 14.00-15.00 uur zijn de jongeren van 10-14 jaar aan de beurt en van 15.00-16.00 de jongeren van 14+. Meld je aan door een mail te sturen naar naomi@linkprojecten.nl met je naam en leeftijd. Inschrijven is niet verplicht, maar door dat wel te doen, ben je wel verzekerd van een plek want vol=vol! Wees er dus snel bij!