ALKMAAR - Op vrijdag 23 augustus kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in De Meent Bauerfeind. De organisatie pakt dit keer groots uit en heeft twee sportzalen op de eerste verdieping voor dit evenement gereserveerd. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Kosten bedragen € 5,- per kind (incl. 1 volwassene), voorinschrijven met 1 euro korting is nu mogelijk via www.alkmaarsport.nl/dreumessport.

Dreumessport
Het programma van de instuif bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met de mascotte Freddy Fit of meedoen aan het sportieve loopfietsparcours onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen óf je leent er een van Alkmaar Sport. Gymvereniging Saturna is aanwezig en verzorgt een uitdagende hobbelbaan. “Sinds we dit evenement met de loopfietsjes als side event van het EK wielrennen hebben georganiseerd merken we dat er veel meer belangstelling voor is. We hebben daarom besloten op dezelfde verdieping in het sportcomplex zowel de topsporthal als de multi-sporthal open te stellen voor de kinderen. Zo loopt niemand elkaar in de weg én kan je je helemaal uitleven op de luchtkussens en met de diverse spelletjes,” aldus Tom Leering, organisator van het evenement namens Alkmaar Sport. Albert Heijn De Hoef zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Kosten
De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijving en € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/dreumessport.